Kunststof kozijnen

Arkoel is erkend Alkuplus Dealer. Kiezen voor kunststof kozijnen is bewust kiezen voor een aantal voordelen: Gealan S8000 IQ Profiel

  • Kunststof kozijnen zijn elegant en mooi
  • Geen tijd verspillen aan onderhoud en schilderen   
  • Besparing op uw stookkosten door goede isolatie       
  • Veilig

Mooi

In Nederland wordt het houten kozijn vaak als referentie genomen. En dat is terecht want hout is een natuurproduct. Alles uit de natuur geeft ons een goed gevoel. De kunststof kozijnen van tegenwoordig nog maar moeilijk te onderscheiden van houten kozijnen.

Om het een kunststof kozijn zoveel mogelijk het mooie uiterlijk van een houten kozijn te geven is het mogelijk om het kozijn een zogenaamde houtnerfstructuur te geven. Hiermee ziet het kozijn er uit als een houten kozijn dat niet volledig glad geschuurd is.

De nieuwste innovatie is de imitatie van een houtverbinding. Kunststof kozijnen worden gelast en tot voor kort was de las altijd een schuine hoek. De Hout-Verbindings-Look (HVL) zorgt ervoor dat het kunststof kozijn ook een rechte verbinding krijgt, net als een houten kozijn.Strak 
Naast de mogelijkheid dat een kunststof kozijn het uiterlijk van een houten kozijn kan aannemen, heeft het kunststof kozijn een voordeel dat een houten kozijn niet heeft: een kunststof kozijn is een  een mooi en strak design kozijn. Onderhoudsarm Tenzij schilderen een hobby is, wordt een hoop ergernis en verspilde tijd voorkomen door te kiezen voor kunststof kozijnen. Onze kozijnen zijn bestendig tegen weer en wind. Het geworstel met ladders of steigers is verleden tijd. Nooit meer moeilijk doen om dat ene moeilijk bereikbare raampje te schilderen. Stelt u zich eens voor hoeveel geld, tijd en ergernis u kunt besparen. Isolatie, veiligheid en stevigheid Door het gebruik van zogenaamde luchtkamers in de kozijnen wordt een optimale isolatie bereikt. In combinatie met sterk isolerend glas wordt de warmte binnen gehouden en de kou buiten. De stookkosten zullen dalen. Maar niet alleen kou wordt buiten gehouden, ook het geluid. Ervaar het huis als een oase van rust. De kunststof kozijnen van Arkoel zijn voorzien van ijzersterk hang- en sluitwerk.Daarnaast zijn de kozijnen van Alkuplus verstevigd met staal. Het is een veilig idee dat inbrekers geen kans maken.

Aanvullende gegevens