Staalrenovatie

Stalen kozijnen in monumentale woningen en gebouwen zijn altijd ongeïsoleerd en met enkel glas uitgevoerd. Vaak is de kwaliteit van deze raamkozijnen zo slecht dat het noodzakelijk is om deze kozijnen te renoveren of te vervangen. Deze slanke stalen kozijnen simpelweg vervangen door lompe kozijnen wordt door de vergunningverlenende instanties echter niet goedgekeurd. Het plaatsen van geïsoleerd glas in deze stalen kozijnen heeft geen enkel isolerend effect en is dus ook geen optie.

Steellook
Om dit probleem op te lossen is een speciaal profielsysteem ontwikkeld voor renovatie van stalen kozijnen. Dit systeem bestaat uit verscheidene kozijn elementen in een zeer slanke uitvoering van kaderprofielen. In combinatie met vleugelprofielen bieden die toch de uitstekende kwaliteit van geïsoleerde aluminium systemen. Alle profielen (zowel voor ramen als deuren) zijn in Steellook ontwikkeld, waardoor het uiterlijk van de authentieke stalen kozijnen wordt gekoppeld aan de isolatie van deze tijd.

Ook de kwaliteit van ons systeem blijft volledig gewaarborgd, getuige het feit dat ook hier een systeemattest voor inbraakwerendheidklasse 2 is verleend. De veiligheid van de stalen kozijnelementen komt dus niet in gevaar.

Redenen om uw stalen kozijnen te laten renoveren door Arkoel:

  • U krijgt een geisoleerd kozijn
  • Kozijnen zijn uit te voeren in binnen en buiten verschillende kleuren
  • Alle kozijn typen (dus ook deuren) Alle producten voldoen aan inbraakwerendheidsklasse 2 volgens het bouwbesluit

Meer informatie?
Wilt u meer informatie, dan bent u natuurlijk welkom in onze showroom op de Vlotlaan 37d in Monster. Tevens kunt u daar kennis maken met onze overige producten zoals buitenzonwering, horren, terrasoverkappingen en garagedeuren.
Natuurlijk kunt u ook via onze website een aanvraag doen voor een gratis offerte of meer informatie.

Aanvullende gegevens