Velux dakramen

Door de jaren heen hebben de monteurs van Arkoel de nodige trainingen gevolgd om Velux dakramen vakkundig bij u te kunnen monteren en om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen bij Velux. Adviezen over het type, de uitvoering en het formaat Velux dakraam dat in uw situatie het gunstigst is, geven wij daarom graag. Een in de situatie passend dakraam dat op de juiste manier gemonteerd is, geeft u jarenlang comfort.

Mogelijkheden voor Velux dakramen
Houten of kunststof dakramen die kunnen tuimelen of die je uitzet in drie standen of traploos? Wilt u een groot Velux dakraam of liever twee of meerdere kleine dakramen? En wilt u de Velux dakramen los van elkaar of gekoppeld in uw dak geplaatst hebben? Door de enorme keus en oneindige mogelijkheid van het koppelen van Velux dakvensters is er voor elke situatie iets moois te bedenken.

Het begint allemaal met een Velux dakraam dat u plaatst om meer licht te creëren en zo van een donkere ruimte een ruime, lichte ruimte te maken. Arkoel helpt u daar graag bij. Het advies en de offertes zijn geheel vrijblijvend en verplichten u tot niets. Tevens levert Arkoel ook de decoratie voor uw dakramen zoals verduisterende rolgordijnen, insectenhorren, jaloezieën en rolluiken.

Aanvullende gegevens