Keralit

Arkoel is al vanaf het begin dealer van Keralit. Mocht u op zoek zijn naar nieuwe (kunststof) gevelbekleding neem dan gerust contact met ons op. 

Lees meer...

Woonbeurs Westland

Arkoel staat samen met All in wonen op de woonbeurs Westland van 12 tot 13 april in de Oude Kerk in Naaldwijk.

Lees meer...

TV Campagne

Vanaf maandag 18 maart gaat bij Somfy de TV campagne van start via de reclameblokken van de STER, RTL4 en National Geographic. Somfy heeft 3 spotjes die om en om worden ingezet binnen een periode van 3 weken.

Somfy heeft de volgende reclamefilmpjes:

1) rondom buitenzonwering (thema: Actieve Zonwering)
2) rondom raamdecoratie (voordelen elektrische raamdecoratie)
3) rondom TaHoma (aanvragen kennismakingspakket).

De 3 spots staan ook op het Youtube kanaal van Somfy (tussen alle andere video's van Somfy Nederland). U kunt ook op de links hierboven in de tekst klikken.

Alarmsysteem Somfy

Somfy brengt onder de naam Protexial io een nieuw alarmsysteem voor consumenten op de markt. Dit draadloze alarmsysteem is eenvoudig te installeren en maakt gebruik van Somfy-radiotechnologie.

Lees meer...

Nieuws Tibelly en Cubola

10-4-12; Deze maand verschijnt een artikel over zonwering en Tibelly in de lente-editie van Lifestyle Magazine.

Bent u ook benieuwd naar de Cubola? Op de website van Tibelly staan nieuwe foto’s Daarnaast staat er een Cubola met fantastisch geprinte SolidScreens eronder van 5 april tot en met 7 oktober  op de Floriade in Venlo.

Lees meer...

Subsidie vervangen glas

27-3-12; Momenteel worden door diverse gemeenten in de regio een subsidie gegeven als bestaand (niet isolerend) glas wordt vervangen.

De volgende regelingen zijn momenteel bij Arkoel bekend:

Den Haag: klik hier voor meer informatie

Leidschendam Voorburg: klik hier voor meer informatie

Zoetermeer: klik hier voor meer informatie

Meer informatie?
Mocht u vragen hebben over bovenstaande (of andere) subsidies neem dan gerus contact met ons op. Natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom op de Vlotlaan 37d in Monster. Tevens kunt u daar kennis maken met onze overige producten zoals buitenzonwering, horren, terrasoverkappingen en garagedeuren.

Subsidie isolatieglas gemeente Leidschendam Voorburg

23-3-12; Ook de gemeente Leidschendam Voorburg heeft nieuw budget beschikbaar voor subsidie op isolatieglas. Deze aantrekkelijke regeling wijkt af van de vorige landelijke regeling.

Lees meer...

Subsidie isolatieglas gemeente Den Haag

21-3-12; De gemeente Den Haag geeft sinds enkele maanden subsidie op isolatieglas. Deze regeling is vergelijkbaar met de oude, landelijke regeling.

Lees meer...

Dickson op R+T

Dickson heeft een korte video-sfeerimpressie van de R+T op youtube geplaatst. Ook benieuwd? Bekijk de video hieronder.

Lees meer...

Thermische calculatie

De eisen die gesteld worden aan isolatie van huizen worden steeds strenger. Om de toekomstige eisen te halen worden ook hogere eisen aan de kozijnen gesteld. Steeds vaker komt de vraag naar de isolatiewaarde van glas (Ug), het kozijn (Uf) of van het gehele kozijn inclusief glas (Uw).

Lees meer...

R+T Stuttgart

Elke drie jaar vindt in Stuttgart de R+T plaats, de beurs op het gebied van zonwering en rolluiken. 747 leveranciers waren hier aanwezig. Om als producent en verkoper van zonwering van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te blijven hebben we een bezoek gebracht.

Lees meer...

Velux Winteractie

Velux WinteractieVelux heeft momenteel nog een aantrekkelijke winteractie lopen tot 21 maart 2012. Het motto van deze actie is: Bespaar met betere isolatie

Lees meer...

Lopersproject Olympus'70

Arkoel sponsort dit jaar het Lopersproject van Olympus'70. Olympus’70 wil mensen inspireren en in beweging brengen. Het Lopersproject dat elk jaar in januari van start gaat vanaf sportpark Verburch is daar een goed voorbeeld van. Veel van de ruim 500 deelnemers zijn na een periode van 12 weken trainen in staat succesvol deel te nemen aan de Arcade halve marathon of andere sportonderdelen die deel uitmaken van dit afsluitende evenement in Naaldwijk.

Dickson app

Dickson komt medio maart 2012 met een app voor de iphone.

Hiermee kunt u een impressie van uw favoriete zonnescherm voor u zelf maken.

De app is medio maart 2012 te downloaden op www.dickson-constant.com/nl/NL/ 

Nieuw collectie Dickson

Of u nu pink, denim of green bent, met de nieuwe collectie van Dickson wordt u helemaal Color'Addickt.

Ontdek vanaf 10 oktober 2011 de nieuwe collectie zonweringdoeken van Dickson in avant-première op de website van Dickson.

Nieuwe website

18-10-11; De nieuwe website van Arkoel staat per 18 oktober 2011 online. De nieuwe website biedt onze klanten de kans om zich nog beter te informeren. Door het gebruik van een nieuw content management systeem, Joomla, kunnen we eenvoudig nieuwe artikelen en nieuws opvoeren.

 

Aanvullende gegevens