Subsidie isolatieglas gemeente Leidschendam Voorburg

23-3-12; Ook de gemeente Leidschendam Voorburg heeft nieuw budget beschikbaar voor subsidie op isolatieglas. Deze aantrekkelijke regeling wijkt af van de vorige landelijke regeling.

 

Wat zijn de mogelijkheden?
Als u HR++ glas laat installeren, vergoedt de gemeente 25% van de gemaakte kosten met een minimum van € 250,- en een maximum van € 2.500,- per woning.

Wat zijn de belangrijkste voorwaarden?

  • de subsidie geldt alleen voor het glas, niet de kozijnen (als uw leverancier de kosten voor het glas niet nader kan specificeren, wordt uitgegaan van € 85,- per m² inclusief plaatsing en btw);
  • het oppervlak van het HR++glas moet minimaal 5m² zijn;
  • het warmteverlies is maximaal 1,6 W/m² K (U-waarde) (een gespecialiseerd vakbedrijf is bekend met deze waarden);
  • het bouwjaar van uw woning moet vóór 1995 zijn;
  • plaatsing bij voorkeur volgens de richtlijn NPR 3577. Plaatsing via deze richtlijn en onderhoud garanderen dat isolatieglas minder snel “lek” raakt of breekt. Een gespecialiseerd vakbedrijf is bekend met deze richtlijn).
  • u moet de subsidie aanvragen voordat u de voorziening plaatst, anders volgt afwijzing van de subsidieaanvraag

 

Meer informatie?
Volg deze link naar de gemeente Leidschendam Voorburg. Natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom op de Vlotlaan 4a in Monster. Tevens kunt u daar kennis maken met onze overige producten zoals buitenzonwering, horren, terrasoverkappingen en garagedeuren.

Aanvullende gegevens