Alarmsysteem Somfy

Somfy brengt onder de naam Protexial io een nieuw alarmsysteem voor consumenten op de markt. Dit draadloze alarmsysteem is eenvoudig te installeren en maakt gebruik van Somfy-radiotechnologie.

 

Somfy geeft op dit systeem 5 jaar garantie. Het systeem biedt de mogelijkheid om 3 verschillende zones in te definieren. De installatie van dit systeem kan volledig naar uw behoeften worden ingericht voor een maximale beveiliging van de kamers van uw woning. Daarnaast kan het alarmsysteem reageren door het aan- of uitzetten van het licht in beveiligingszones of het sluiten van de rolluiken als er iemand gedetecteerd wordt.

Als u daarnaast de rookmelder gebruikt kan het alarmsysteem zo ingesteld worden dat in geval van brand rolluiken zich automatisch openen om de evacuatie te vergemakkelijken.

Verder kunt u via de computer of smartphone toezicht houden zodat u altijd op de hoogte bent van de status van uw woning.

Arkoel is dealer en installateur van Protexial io.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom op de Vlotlaan 37d in Monster. Tevens kunt u daar kennis maken met onze overige producten zoals buitenzonwering, horren, terrasoverkappingen en garagedeuren.

Aanvullende gegevens