Rolluiken

Als lokale specialist op het gebied van zonwering en rolluiken bent u    ons ongetwijfeld al eens tegengekomen. U heeft bij u in de buurt vast en zeker eens één van onze producten aan een gevel gezien.

Wij, van Arkoel hebben een warm gevoel bij dit product. Het is namelijk het enige product in ons assortiment dat zon-, koude-, geluids-, inkijk- en inbraakwerende eigenschappen heeft.


Bovendien zijn rolluiken energiebesparend en comfortverhogend. Voor al deze afzonderlijke ‘weringen’ is er misschien wel een beter of mooier product, maar nooit iets wat alles-in-één combineert. Gelukkig wordt ook het rolluik steeds mooier en beter door de verschillende soorten, kleuren en uitvoeringen die er inmiddels zijn. Een kwaliteitsproduct is het zeker; onze rolluiken zijn namelijk vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en dus ook onderhoudsvriendelijk. Op het gebied van advies en service bent u bij ons aan het goede adres. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat het beste bij u, uw situatie en uw portemonnee past. Bovendien maken wij de rolluiken nog helemaal zelf met onderdelen die wij betrekken van Europese topleveranciers. Deze ambachtelijke benadering zorgt ervoor dat wij voor praktisch alle situaties een oplossing hebben en niet afhankelijk zijn van levertijden en beperkingen van fabrikanten.

Wist u dat:
• Rolluiken in de orkaangebieden van de Verenigde Staten als zogenaamde
  Hurricane Shutters worden gebruikt?
• Rolluiken in de warme landen zorgen voor perfecte verduistering en verkoeling
  tijdens de siësta?
• Rolluiken ook een prima middel zijn tegen vandalisme?
• Door rolluiken de kozijnen minder onderhoudsgevoelig zijn?
• Rolluiken ideaal zijn voor kinderkamers? Een rustige nacht voor uw kind!

Rolluiken op dakkapellen
Rolluiken zijn bij uitstek geschikt voor ‘op de dakkapel’. Daar een dakkapel zich op het hoogste punt van uw huis bevindt zijn weersinvloeden zoals zon, wind, regen en koude hier het meest merkbaar. Met een rolluik zorgt u ervoor dat deze invloeden tegen worden gehouden, maar kunt u bv. nog wel het raam open houden om frisse lucht binnen te laten.

Naast ons “standaard” rolluik, de Alulux CD942, willen wij uw aandacht vestigen op
drie speciale rolluiken:

RE 1000 beveiligingsrolluik
Dit rolluik is dusdanig inbraakwerend dat het is voorzien van het SKG inbraakwerend merkteken klasse 2, volgens NEN 5096. Hiermee voldoet het tevens aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen
PKVW®. Door het speciale s-vormige lamel wordt de inbreker veel langer opgehouden bij zijn werkzaamheden, zodat hij waarschijnlijk van zijn snode plannen afziet.

Jumbo rolluik
Dit rolluik is uitgevoerd met een “zwaardere” lamel dan het standaard rolluik.
Hierdoor is het mogelijk om grotere oppervlakten en overspanningen te voorzien van één rolluik uit één deel.

XS (X-tra Small) rolluik
Dit rolluik heeft een zeer kleine oproldiameter, zodat de grote van de rolluikkast beperkt blijft
(tot wel 28% kleiner dan normale rolluiken!). De kast steekt zodoende niet ver uit op de gevel. Bovendien rolt dit rolluik zeer geluidsarm op. Klein maar fijn dus!

Velux rolluik

Natuurlijk levert Arkoel ook alle rolluiken van Velux voor uw dakramen!

Meer informatie?
Wilt u meer informatie, dan bent u natuurlijk welkom in onze showroom op de Vlotlaan 37d in Monster. Tevens kunt u daar kennis maken met onze overige producten zoals buitenzonwering, horren, terrasoverkappingen en garagedeuren.


Aanvullende gegevens