Terrasoverkappingen

Arkoel is Verasol dealer. U kunt bij ons terecht voor de Greenline, Profile en de Cube. Van veranda tot tuinkamer bij ons bent u altijd aan het juiste adres.

Greenline

De Verasol Greenline veranda staat garant voor betaalbare kwaliteit en is zeer aantrekkelijk geprijsd. Het speciale ontwerp van de aluminiumprofielen zorgt voor minder materiaalgebruik, zonder verlies van sterkte. De veranda is milieubewust geproduceerd en voorzien van een krasvaste structuurlak.

Profiline
De Verasol Profiline veranda geeft u de volledige vrijheid om uw veranda zelf samen te stellen. U heeft de mogelijkheid om uit 7 standaard kleuren, volledig maatwerk en 6 soorten dakbedekking te kiezen. Uw Profiline veranda is direct of in de toekomst uit te bouwen tot een volledige tuinkamer!

Daarnaast heeft Verasol ook glazen schuifwanden en aluminium / kunststof schuttingen. Meer informatie vindt u op: www.verasol.nl

Cube

Bent u op zoek naar een unieke en stijlvolle veranda met een exclusieve uitstraling? Met een Verasol Cube wordt deze wens op alle manieren geealiseerd. En hoe! Het moderne, kubistische design zorgt namelijk voor een echte eyecatcher in uw tuin.

De Verasol Cube is exclusief door Verasol ontwikkeld en onderscheidt zich door zijn innovatieve constructie en ultramoderne elementen. Deze veranda of tuinkamer is een uitstekende investering voor nu en in de toekomst.

Waarom een Verasol Cube?

Transformeer uw leefomgeving naar een plek waar meer mogelijk is met een Verasol Cube. De Verasol Cube is exclusief door Verasol ontwikkeld en onderscheidt zich door zijn innovatieve constructie en ultramoderne elementen. De extra brede staanders en goot van 250 bij 250 mm geven deze veranda of tuinkamer een robuuste en stijlvolle uitstraling. Daarnaast zorgt het kristalheldere glasdak (met een niet zichtbare dakhelling) voor een overvloed aan natuurlijk licht. De Cube heeft altijd een verstevigde goot die ervoor zorgt dat zelfs een overkapping van zeven meter breed op twee palen kan staan. 

Pas jouw Cube naar wens aan, door te kiezen uit één van de twee moderne kleuren (witte structuurlak, RAL9010, of antraciete structuurlak) en maak hem compleet met diverse opties en accessoires. Liever het hele jaar door kunnen genieten van jouw extra leefruimte? Met behulp van verschillende soorten voor- en zijwanden breid jij jouw veranda in een mum van tijd uit tot een volledige tuinkamer.

Aanvullende gegevens