Twins Exclusief

Ligt uw terras niet tegen uw woning aan of is de gevel van uw woning niet stevig genoeg om een zonnescherm te laten monteren? Dan biedt de Twins Exclusief uitkomst! Ook voor horecagelegenheden en sportclubs is de Twins Exclusief een fraaie oplossing tegen de felle zonnestralen. Met een doekoppervlak van 36 m2 (6 x 6 m) overschaduwt hij alle andere systemen in de markt. De Twins Exclusief is niet alleen functioneel en fraai vormgegeven, hij weet op elk terras een gezellige sfeer te creëren.

Twins ExclusiefBediening
De Twins Exclusief heeft een kap met twee doekrollen die door middel van een tandwiel aan elkaar gekoppeld zijn. Daardoor is slechts één bediening nodig om beide zijden tegelijkertijd in of uit te rollen.

Techniek
De kap en de knikarmen worden gemonteerd op een draagbuis. Het totale systeem wordt door twee staanders gedragen. Deze staanders zijn voorzien van een aangelaste voet. Het is de bedoeling dat deze voet draaien. De Twins Exclusief kan handmatig worden bediend middels een oogwindwerk met slingerstang of elektrisch met behulp van een motor, eventueel in combinatie met een afstandsbediening.

Afmetingen
De maximale afmeting van de Twins Exclusief is 6 meter breed bij 2 maal 3 meter uitval. op een betonnen voet in de grond verankerd wordt. Op deze manier ontstaat een zeer stabiel systeem, wat toch demontabel blijft waardoor de Twins Exclusief in de wintermaanden kan worden opgeborgen.

Uitvoering
Het frame van de Twins Exclusief is wit. Tegen een kleine meerprijs kunnen andere kleuren worden geleverd, waardoor altijd een perfecte combinatie met de door u gekozen kleur van het doek mogelijk is

Aanvullende gegevens