Verandazonwering

Een aangename temperatuur in uw serre en geen last van zonnestralen die u het zicht belemmeren? De Summerlight ® is de oplossing! Deze verandazonwering wordt bovenop uw serre of veranda geplaatst, waardoor een prachtig harmonieus geheel wordt gevormd. De schoonheid en functionaliteit van uw serre of veranda komt met de Summerlight® optimaal tot zijn recht.

Via geleiders glijdt het door u gekozen doek vanuit een stijlvol gevormde kast over het dak van uw serre of veranda. Zonlicht en warmte worden geabsorbeerd en gereflecteerd, terwijl een plezierige hoeveelheid licht wordt doorgelaten. Wanneer u kiest voor de Summerlight®, kiest u voor puur genieten van de bijzondere sfeer in uw serre of onder uw veranda, onder alle omstandigheden.

De Summerlight® kan uit één stuk gemaakt worden tot een breedte van 6 meter en een uitval van 4 meter. Voor grotere oppervlakten kunnen meerdere systemen probleemloos aan elkaar gekoppeld worden. Om uw Summerlight® een persoonlijk tintje te geven en perfect af te stemmen op uw omgeving, kunt u een keuze maken uit onze grote collectie zonweringdoek.

 

Aanvullende gegevens